KulturSjukhuset söker musikant

Vi i föreningen KulturSjukhuset arbetar med clowneri, sagor, berättande och musik, i olika former på sjukhus. Musiken har alltid varit en central del av arbetet. Vi brinner för att skapa rum för fantasi & kreativitet tillsammans med barnen, ungdomarna och deras familjer på sjukhus för att på så sätt underlätta deras tillvaro. 

Nu söker vi dig som är Stockholmsbaserad och kan komplettera vår arbetsgrupp och vill arbeta som sjukhusmusikant. Du ska ha någon form av pedagogisk, musikalisk eller artistisk utbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med barn & ungdomar. Du ska behärska ett bärbart instrument och tycka om att sjunga och sceniskt agera, som en musikalisk figur. Vi vill använda oss ännu mer av improvisation och lek i/med musiken i mötet med barnen.  

Som musikant skulle du till att börja med ingå i clownverksamheten, men även delta i enstaka projekt, såsom Sagolika dagar. Vi letar efter dig som är lyhörd och trygg i dig själv, eftersom du ska möta barn, familj och personal på egen hand, ibland i svåra situationer eller i kris. Vi arbetar både i par och enskilt. 

Tjänsten är på 20%, dagtid, i nuläget på torsdagar och börjar med 3 månaders provanställning. Vi ser gärna manliga sökande.

Intresserad?

  • Skriv ett personligt brev, där du presenterar dig och din bakgrund och varför du söker det här jobbet. Bifoga CV med relevant erfarenhet & utbildning, samt två referenser. Mejla till charlott.sjonneby(at)sll.se
  • Vi önskar också att du spelar in en kort sekvens, ca 3-4 min, där du sjunger och spelar en låt (med fokus på barn eller ungdom). Skicka filmen som meddelande till KulturSjukhuset på facebook, eller via t ex WeTransfer till susanne.flensted-waleij(at)sll.se 
Intervjuer kommer att äga rum 25 och 26 mars.

KulturSjukhuset står för handledning och internutbildning, med start i maj, eller enligt överenskommelse.
 
Har du frågor om tjänsten kontakta Susanne Flensted-Waleij på ovanstående mejl 
eller 0736 47 44 87.

Sista ansökningsdatum är 28 februari.   
Välkommen med din ansökan!